Informatie na aankoop occasion.

Informatie na de aankoop, wat te doen !?


Wat wij doen:
Wij zorgen ervoor dat de auto afgeleverd wordt conform de door U getekende orderbevestiging op het afgesproken tijdstip.

Wij zorgen voor de kenteken-overschrijving. Hiertoe dienen we uw geboortedatum het het rijbewijsnummer van U te ontvangen. (Bij zakelijk gebruik dienen we tevens een kopie van K.v.K. te ontvangen)

De aanmelding van de motor-rijtuigenbelasting wordt door ons doorgegeven, de betalingstermijn is per maand.

Wat u moet doen:
Betaling: Via telebankieren kunt U het bedrag op onze rekening overmaken zodat het voor aflevering op onze bankrekening staat. Bij voorkeur op Rabobank-nr 1244.00.299 of de I.N.G.-Bank nr. 176.68.01.
Ook kunt U tijdens de aflevering de auto betalen met Uw pin-pas. Het maximum voor de I.N.G.-bank bedraagt 2.500 Euro en de Rabobank 5.000 Euro. Voor hogere bedragen kan Uw pin-maximum verhoogd worden, dit kan via internet bij een aantal banken informeer indien nodig hiervoor bij uw bank.
Contant geld wordt vanwege uw en onze veiligheid alleen geaccepteerd na overleg..

Erg belangrijk is dat uw auto op de dag van aflevering verzekerd is ! U heeft een kopie meegekregen met daarop alle gegevens t.b.v. de verzekering. De laatste 4 cijfers van het chassisnummer  is de meldcode.

Tijdens inleveren van Uw huidige auto dient U de kentekenkaart (bankpas formaat) en de brief/brieven van de RDW (A4 formaat) met daarop vermeldtj een 4 cijferige en een 5 cijferige code.  Indien U nog een papieren kenteken heeft dan het kenteken deel I, deel II en het overschrijvingsbewijs in te leveren zodat we de auto kunnen vrijwaren.  De belasting en verzekering wordt hierdoor beeindigd) Denk ook aan de reservesleutel en eventueel de startcodesleutel met codepasje en een evt. radiocode.

Dank U 

    Een greep uit onze voorraad

    • Opel Insignia - 1.4 Turbo Ecoflex Cosmo/ Navigatie/ 18 Inch
      Opel Insignia 1.4 Turbo Ecoflex Cosmo/ Navigatie/ 18 Inch Bouwjaar: 06-2012 Kmstand: 86875 Km Prijs: Verkocht